Online értékesítés

Webáruház megoldásunkban nincsenek korlátok. Tetszőleges számú termékkategóriát és terméket jeleníthet meg és értékesíthet rajta keresztül. Tetszőleges nyelvek bevonásával alakíthat ki többnyelvű felületet. Az adatok felvitelét: a termékek leírását, kategorizálását, fényképek és készletadatok felvitelét Önök is elvégezhetik egy könnyű kezelhetőséget nyújtó adminisztrációs felületen, vagy igény szerint mi is felvihetjük. A kialakított adatbázis igény szerint működhet webáruházként, vagy csak egy online árukatalógusként melyet később pár kattintással áruházzá alakíthatunk. A webáruház megoldás még a készleteket is képes kezelni, így saját raktárkészlet használata esetén mindig tudni fogja hogy mely termékekből esedékes rendelni.

A technológiai kialakítás során igény szerint az alábbi tevékenységeket is megvalósítjuk:

Analitika: az oldalakba beépített láthatatlan kódok segítségével nyomon követhetjük az oldal látogatóit: honnan kattintottak át ránk, mely termékek érdeklik őket a leginkább az oldalon belül, milyen gyakran térnek vissza, és hasonlók. A megszerzett adatokból Ön pontosabban ismerheti meg leendő vevői érdeklődését és tervezheti majd meg vállalkozásának fejlesztését.

Grafikai tervezés: az online áruház grafikai arculatának megtervezése. Igény szerint logo, fejléc, szórólapok és fromanyomtatványok grafikai világának megalkotása.

Fényképezés: profi fotók készítése az online áruházban forgalmazott termékekről, melyek aztán felhasználhatóak akár az online áruházban, akár egyéb reklámanyagokban.

Közösségi média: a vállalkozás saját profiljának elkészítése az alábbi oldalak bármelyikén: Facebook, Google+, Twitter, Youtube, Instagram, stb. Az elkészült oldal folyamatos frissítését is vállaljuk posztokkal, figyelemfelhívó szövegekkel.

SEO: “Search Engine Optimization” avagy hogyan érjük el hogy ha a leendő ügyfeleink az internetes kereséseik során a mi webáruházunkat és benne a mi termékeinket találják meg az elsők között.