Kiegészítő szolgáltatások

Egy cég online megjelenésének kialakításakor rengeteg egyéb tevékenység is szükségessé válhat, akár a kreatív, akár a technológiai oldalon. Ezek a kivitelezés során természetes módon vesznek részt a végeredmény létrehozásában. Ha minket bíz meg, akkor ezekkel sem kell külön bajlódnia, mivel mi igény szerint mindegyiket elvégezzük és az eredményt beépítjük a kreatív folyamatba.

Filmkészítés: Vállaljuk filmfelvételek készítését, vágását és összeszerkesztését teljes kisfilmekké. Ez jól jöhet akár egy rendezvényt kell megörökíteni stílusos formában, akár a vállalkozás eredményeinek bemutatása a cél egy kisfilmben.
Grafikai tervezés: a cég grafikai arculatának megtervezése. Igény szerint logo, fejléc, szórólapok és formanyomtatványok grafikai világának megalkotása.
Fényképezés: termékfotók vagy akár portréfotók készítése. Hasznos lehet, amennyiben a vállalkozás még nem rendelkezik a termékeit vagy szolgáltatásait bemutató fotó sorozattal.
SEO: “Search Engine Optimization” avagy hogyan érjük el hogy ha a leendő ügyfeleink az internetes kereséseik során a mi oldalunkat találják meg az elsők között. Az internetes oldalak és az internetes áruház kialakítása során is felhasználjuk azokat a SEO megoldásokat, melyek az oldal látogatói számára láthatatlanok, de lehetővé teszik hogy a keresések során az oldal a találatok elején jelenjen meg.
Analitika: az oldalakba beépített láthatatlan kódok segítségével nyomon követhetjük az oldal látogatóit: honnan kattintottak át ránk, mely termékek érdeklik őket a leginkább az oldalon belül, milyen gyakran térnek vissza, és hasonlók. A megszerzett adatokból Ön pontosabban ismerheti meg leendő vevői érdeklődését és tervezheti majd meg vállalkozásának fejlesztését.